Meedoen

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen doen aan ons online onderzoek naar werk, gezin, relaties en gezondheid. De studie is onderdeel van het Kinderen Bipolaire Ouders (KBO) onderzoek, waarin kinderen van ouders met een bipolaire stoornis worden onderzocht. Het onderzoek loopt al sinds 1997. Onze deelnemers zijn nu tussen de 30 en 45 jaar oud. Wij willen onze deelnemers graag vergelijken met een groep mensen die niet in behandeling is geweest voor psychische klachten en van wie ouders geen ernstige psychiatrische aandoening hebben (bipolaire stoornis, schizofrenie, ernstige depressieve stoornis).

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst op uw eigen computer van ongeveer 90 minuten (u kunt tussendoor pauzeren en op een ander moment verder gaan) en een dagboek- en gedragsonderzoek op de smartphone waarin u twee weken lang, vijf keer per dag een korte vragenlijst van 1-2 minuten invult. Meer informatie over het onderzoek vindt u op deze pagina. Veelgestelde vragen over de smartphone app vindt u op de pagina FAQ Smartphone. Als u meedoet aan dit onderzoek, ontvangt u een cadeaubon van bol.com ter waarde van €25,-.

Bent u tussen de 30 en 45 jaar en voldoet u aan bovenstaande criteria? En wilt u meedoen aan een online onderzoek met een vragenlijst op de computer en een dagboek- en gedragsonderzoek via de smartphone? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier zodat wij vrijblijvend contact met u kunnen opnemen.